Žabac Food Outlet otvoren i u Rudešu

Trgovina Žabac Food Outlet u Rudešu

Odlična vijest za stanovnike zapadnog dijela grada – novi Žabac otvoren je na adresi Zagrebačka cesta 205

Popularni Žabac Food Outlet u siječnju je otvorio novu trgovinu u Rudešu, na adresi Zagrebačka cesta 205. Kako su krajem prošle godina zatvorili trgovinu u Importanne centru ovo je trenutačno njihova sedma lokacija u Zagrebu.

Žabac je i dalje vjeran dobro uhodanom receptu te nudi proizvode po sniženim cijenama. U vrijeme kad svi osjećamo utjecaj inflacije i smanjenu kupovnu moć, jer su plaće većini građana ostale iste, ovakva trgovina i te kako ima svoju publiku.

U ponudi su proizvodi koji su pred istekom roka trajanja te lom ili stock (štok) roba. Naravno, njihova kvaliteta i trajanje su u skladu sa zakonskim standardima.

Omiljeni proizvodi i povoljna kupovina

Obično sam odlazila u Žabac u Tratinskoj kod Trešnjevačkog placa, no ova lokacija mi je sada puno bliže. Uz to, parking koji se ne plaća je puno lakše naći jer ispred trgovine imaju i nekoliko parkirnih mjesta za svoje kupce.

Inače, moji favoriti u Žapcu su, uz neizostavne slatkiše, špek i pršut i to onih dijelova koji su ostaci narezivanja. Tako sam ovaj put kupila gotovo kilogram pršuta bez kosti (točnije 0,914 kg) za samo 5,47 eura (nekad 41 kuna).

I u trgovini u Rudešu instaliran je “deterdžentomat”, stroj za kupovinu deterdženata u rinfuzi hrvatske tvrtke Labud.

Možete ih natočiti u vlastitu praznu ambalažu, naravno trebate se sjetiti ponijeti ju sa sobom, a ambalažu možete kupiti i u trgovini. Potrebno je samo zamoliti djelatnika da vam priredi količinu koja vam treba.

Birati možete između sredstva za pranje posuđa i stakla, deterdženta i omekšivača za rublje, univerzalnog sredstva za čišćenje te sredstva za čišćenje sanitarija.

Angažman prema zajednici

Cijena je povoljnija od istih proizvoda u ostalim trgovinama, a ovako dodatno pridonosite i očuvanju okoliša.

Ono što je još jedna od posebnosti Žapca je da od početka svoga rada, u suradnji s Centrom za inkluzivne radne aktivnosti, zapošljavaju osobe s posebnim potrebama.

Inače, Maja i Mario Žamboki su prvi Žabac otvorili još 2016. godine u Tkalčićevoj ulici

Uz Rudeš Žabac se nalazi na ovim lokacijama:

• Tržnica Dolac 2, Centar
• Nemčićeva 1, Kvaternikov trg
• Tratinska 80A, Trešnjevka
• Božidara Magovca 9 (Mamutica), Travno
• Dubrava 256L (okretište Dubec)
• Ilica 231, Črnomerec

You Might Also Like